Hvordan komme i gang med bullet journaling 🖋

Hvordan komme i gang med bullet journaling 🖋

Travel hverdag med mye å huske? Kreativ sjel som vil utfolde seg? Glad i å skrive, notere eller loggføre? Kanskje du skal prøve bulletjournaling? Den geniale boken som du kan du gjøre om til akkurat det du trenger i din hverdag. Du kan f.eks. bruke boken som kalender for å holde styr på alle avtalene dine.

Ukesoppsett

Lag dine helt egne sider som inneholder alt det du trenger. Ukedager, helger, og felt for notater? Kun fantasien setter grenser for hva din kalender kan inneholde. Dersom du er av den kreative sorten kan du lage flotte oppslag for månedene, dekorere sidene og lage flotte tegninger. Enten du vil ha mye plass til det kreative slik som under, eller bare et lite område slik som over. Kanskje er det sånn at en måned føler du deg fargerik og leken, og en annen foretrekker et renere uttrykk. Hvis du vil holde ting litt mer ryddig og minimalistisk kan du gå for et enklere, rett design på sidene.

Eksempel på tegning i midten

Utfold kreativiteten i overgangene. Nytt år, ny måned, kanskje et nytt semester? En idé kan også være å klippe av deler av sidene som i eksempelet under. På denne måten er det lett å se starten på et nytt år, en ny måned, eller bare en egen seksjon med spesielle notater.

Eksempel på utklipp

 

Kanskje har du oversikt over alle dagene, men trenger en plass å uttrykke deg? Fenomener som takknemlighets-logger, kreative dagbøker eller rutine-logger kan enkelt lages i en bulletjournal. Igjen kan du velge din helt egne utforming, og bare ha med akkurat det man trenger. Søv, trening, eller humør kan enkelt skribles ned i et estetisk flott system akkurat slik du vil ha det.

Forslag på humørskala

 

Utform sidene til å reflektere årstider, høytider, feiringer eller humøret ditt! Under kan du se hvordan jeg har dekorert siden som viser uken min mor har bursdag!

Ukesoppsett med bursdager

Eller hvordan jeg velger å pynte opp mot jul:

Juleoppsett

Ta litt tid for deg selv i en travel hverdag og gjør noe uten skjerm. Med uendelige muligheter vil en bulletjournal være akkurat det du trenger!

Produkter brukt i denne bloggen er
  • Dingbats Arctic Dotted A5+ notatbok
  • Staedtler fargeblyanter
  • Milan Pastell Markeringstusjer
  • Sakura Micron penner. 

Disse og flere produkter for bulltjournaling finner du i produktkampanjen her:
👉Bulletjournaling👈

 

 

Tilbake til bloggen