Utforsk spennende koding med BBC Micro:bit CLUB klassesett

Utforsk spennende koding med BBC Micro:bit CLUB klassesett

I dagens digitale tidsalder er det avgjørende å gi barn muligheten til å lære koding allerede i tidlig alder. Med BBC Micro:bit CLUB klassesett blir introduksjonen til koding enkel og engasjerende både for elever og lærere.

Dessverre er det mange som tror at koding er vanskelig å komme i gang med, men sannheten er at introduksjonen til koding kan være enklere enn man tror. BBC Micro:bit har blitt en veldig populær start for å introdusere barn og unge til koding. Den nyeste versjonen har til og med høyttaler, raskere prosessor og andre funksjoner som appellerer til førstegangskodere. Dette gir umiddelbar respons, og belønningen for riktig arbeid blir raskt synlig.

 

Microbit - en populær enkortsmaskin for koding

Ulike Micro:bit-pakker for ulike behov.
BBC Micro:bit tilbys både som enkeltpakker, kjent som Micro:bit GO, og som klassesett kjent som Micro:bit CLUB.


Micro:bit CLUB-pakken er perfekt for klasser på 10-20 elever, med 1-2 elever per Micro:bit. Dette klassesettet inneholder alt du trenger for å starte opp undervisningen. Pakken består av 10 stk BBC Micro:bit v2-enheter, 10 stk batteriholdere, 10 stk Micro-USB-kabler og 20 stk AAA-batterier. Med dette utstyret er du klar til å ta klassen med på en spennende reise inn i kodingens verden uten større forberedelser.

BBC Micro:bit Club - Klassesett

Lett å komme i gang, gøy å lære.
Terskelen for å lære bort koding kan virke høy for mange lærere, men med Micro:bit CLUB-klassesettet blir både undervisning og læring en lek. Utforsk de utallige ressursene tilgjengelig på https://microbit.org/ og finn en verden av spennende oppgaver og læringsmateriell som passer for ulike klassetrinn. Dette gjør det enkelt å planlegge undervisningen og engasjere elevene på en kreativ måte.

Micro:bit CLUB den ideelle investeringen for skolen din, og de vil gi deg alt du trenger for å skape en inspirerende undervisningsopplevelse. Elevene vil kunne utforske koding, lage sine egne programmer og oppleve den umiddelbare belønningen når de ser resultatene av sitt eget arbeid.


Maksimer læringen med tilleggsutstyr

Micro:bit Go og Micro:bit CLUB er klare til bruk rett ut av pakken. Men hvis du ønsker å utvide mulighetene, er det mye ekstra utstyr som kan legges til. Fra klimakit til små roboter og mye mer. Kontakt gjerne Skolehuset.no for tips, ideer og andre spørsmål. Vi hjelper deg gjerne med å skape en enda mer engasjerende og utforskende læringsopplevelse.


Skolehuset anbefaler!

Tilbake til bloggen

Legg igjen en kommentar

Merk at kommentarer må godkjennes før de publiseres.