Best i klassen på drikkeflasker!

Best i klassen på drikkeflasker!

Skolehuset har lenge levert alt du trenger til skole, jobb og fritid. Men viste du at vi også er best på drikkeflasker? Vi har garantert noe for alle, og det kommer stadig vekk flere nyheter på lager! Utvalget er stort, og favorittene fyker så fort ut av lageret at vi er sikker på at du også kjenner noen som har en drikkeflaske fra oss! Vi synes det er stor stas at så mange finner sin favoritt hos oss, og at vi kan nå kalle oss best i klassen på drikkeflasker!

Vi har flasker av alle typer og farger! Trenger du en termoflaske som holder på varme og kulde? Vi har det! Kanskje en liten flaske med sugerør til barna? Finnes hos oss! Eller, en flaske til Harry Potter-fanen i familien? Stemmer det; Vi har det også!

Mummiflasker

Termoflasker fra Les Artisen med Mummifamilien holder godt på både varme og kalde drikker.

Flasker for en ekte Harry Potter fan!

Solide flasker i metall til ekte Harry Potter fans!

 

Termoflasker er fantastisk til tur, eller bare varme dager. Termoflasker er laget med flere lag isolering, og kan holde drikke varm i 12 timer eller kald i hele 24 timer! Superpraktisk når du vil ha kaldt vann på varme dager, eller varm saft på de litt kaldere månedene. Og vi har mange ulike motiver i termoflasker. Kanskje du liker klassikeren Mummi? Eller passer Spider-Man bedre? Eller kanskje barna er fornøyd så lenge den er rosa? Du finner nok uansett en favoritt hos oss!

Rosa termoflasker

 

Spiderman

Darth Vader

Termoflasker for alle anledninger! Star Wars, Superhelter eller bare rosa...?

 

Flasker med sugerør foretrekkes kanskje av de minste. Ingen søl, ingen vanskelig skruing for å drikke, og flotte motiver - selvsagt! Vi har flasker med både harde og myke suge-tupper etter hva du foretrekker. Liten flaske til barnehagen? Eller en litt større til trening? Og dersom barna (eller du) liker flasker med motiv av søte dyr, så har vi også mye du kan velge i. Vi har alle typer dyr på flaskene våre, og ofte en matboks som passer perfekt til ;)

Kjente Camelbak er raskt blitt en bestselger hos oss. Kjent for god kvalitet og flotte motiver er det blitt en klar kundefavoritt. RexLondon og deres matchende matbokser, snackbokser, snackposer og termoser er også veldig populære.

 

Camelbak

Flaskene våre varierer i størrelse fra 260ml til 600ml. Her er det virkelig noe for alle, enten man trenger masse drikke med på trening eller bare skal ha med litt vann på lekeplassen. Mange av flaskene vi fører kan også vaskes i oppvaskmaskin. Noe vi vet er en stor fordel i travle dager. Flere av flaskene har også et håndtak som gjør det mulig å henge flasken på sekken, og som gir et lett grep når man skal bære flasken.

 

Tilbake til bloggen

Legg igjen en kommentar

Merk at kommentarer må godkjennes før de publiseres.