Nyheter fra Casio 2023!

Nyheter fra Casio 2023!

CASIO har nylig lansert oppgraderte versjoner av flere ClassWiz-serien, inkludert bestselgerne for videregående skole; Casio fx-82CW og Casio fx-991cw. Disse nye modellene (som tidligere het Casio fx-82ex og Casio fx-991ex) har blitt forbedret med nye funksjoner og et mer moderne design. Som ledende leverandør av kalkulatorer til realfagsstudenter, ønsker vi å introdusere deg for de nye Casio fx-82cw og fx-991cw-modellene og fortelle deg hvorfor de er et must-have verktøy for dagens studenter og lærere.

Velkommen ClassWiz serien:
Casio fx-82cw, Casio fx-85cw og Casio fx-991cw!

Før vi går videre kan det være greit å forklare forskjellen på de nye modellene i ClassWiz-serien til Casio.

Casio-nyheter

Alle de nye modellene i ClassWiz-serien til Casio er vitenskapelige kalkulatorer, men de har noen viktige forskjeller. Casio fx-82cw og Casio fx-85cw er tilnærmet like. Forskjellen består i at fx-85cw har solcellepanel som ekstra. Casio fx-82cw og Casio fx-85cw har ellers alle de samme funksjonene. For enkelthetsskyld omtaler vi derfor kun Casio fx-82cw videre. 

Casio fx-82cw er en modell uten likningsløsningsfunksjon. Denne modellen er ideell for generelle matematiske beregninger og passer godt for bruk i videregående skole. Den tilbyr funksjoner som trigonometri, eksponentielle og logaritmiske beregninger, samt konverteringer mellom ulike måleenheter.

På den annen side har Casio fx-991cw en likningsløsningsfunksjon som gjør den egnet for mer avanserte matematiske oppgaver. Den kan løse lineære, kvadratiske, polynomiske og trigonometriske likninger, og den gir ekstra funksjoner som numerisk integrasjon, derivasjon og komplekse tallberegninger.

Så, valget mellom Casio fx-82CW, Casio fx-85cw og Casio fx-991CW avhenger av behovene til den enkelte bruker og kompleksiteten i de matematiske oppgavene de skal håndtere.


Nye funksjoner:
En av de mest spennende oppdateringene er inkluderingen til ClassWiz-(CW) modellene er en emulator (PC-kalkulator) og en mobilapp som følger med ved kjøp av den fysiske kalkulatoren. Dette gir elevene et ekstra digitalt verktøy som kan brukes til presentasjoner, inkludering av skjermutklipp og key-log i digitale rapporter. Med emulatoren og mobilappen får studentene fleksibiliteten til å bruke kalkulatoren i ulike digitale situasjoner, i tillegg til å ha den fysiske kalkulatoren tilgjengelig under eksamener og prøver.

De nye Casio fx-82cw og fx-991cw-modellene har også blitt utstyrt med et mer intuitivt brukergrensesnitt og et enklere navigasjonssystem. Med en hjem-meny får du en god oversikt over de ulike applikasjonene kalkulatoren tilbyr, og med piltastene kan du enkelt navigere i menyene. Det har aldri vært enklere å finne og bruke de ulike funksjonene du trenger.


Ny design

Når det gjelder designet, har Casio lagt vekt på brukervennlighet. Tastene på kalkulatorene har en buet overflate som reduserer risikoen for feiltasting, og de er tydelig merket og fargekodet for å forenkle bruken. Du vil raskt bli vant til plasseringen av tastene og kunne bruke kalkulatoren effektivt uten unødvendige feil.

Ny og eldre modell

Oppgradert modell Casio fx-82ex og Casio fx-82cw

 

Begge modellene, Casio fx-82cw og Casio fx-991cw, har en rekke felles funksjoner som gjør dem ideelle for realfagsstudenter. Du kan håndtere variabler, utføre primtallsfaktorisering, generere tilfeldige heltall, utføre koordinattransformering, bruke trigonometriske funksjoner, jobbe med brøker, utføre statistiske beregninger og mye mer. De har også et naturlig lærebokdisplay som gjengir matematiske notasjoner og symboler slik de ser ut i lærebøker.

Som en ekstra bonus har Casio inkludert ClassWiz Emulator i ClassPad.net. Dette er et komplett verktøy som lar deg bruke kalkulatoren på en stor skjerm, forklare funksjoner og riktig bruk av kalkulatoren, og dele inntastingssekvenser og skjermbilder for bruk i oppgaver og løsninger. Det er et uvurderlig verktøy for lærere og studenter som ønsker å ta i bruk kalkulatoren til fulle.


Regneark:
Den mer avanserte Casio fx-991cw-modellen har i tillegg ekstra funksjoner som regneark, numerisk integrasjon og derivasjon, løsning av ligninger, komplekse tallregning, matriseregning, vektorregning, vitenskapelige konstanter og statistiske distribusjoner. Denne modellen er perfekt for de som trenger ekstra funksjonalitet i sine realfagsstudier.

 

Skolehuset leverer!
Vi er stolte av å tilby de nye ClasswWiz-modellene til elever og lærere i videregående skole. Med Casios oppgraderte funksjoner, moderne design og inkluderte emulator og mobilapp, er de et kraftig verktøy for realfagsstudenter. Beskyttet av et hardt deksel, vil disse kalkulatorene følge deg gjennom hele studietiden og hjelpe deg med å mestre selv de mest komplekse matematiske problemene. Kontakt oss gjerne for mer informasjon til deg og din skole, og ta kontroll over din matematiske reise med Casio ClassWiz-kalkulatorene!


Eksterne linker: 
Se mer om de nye funksjonene til ClassWiz serien:
Youtube-Casio_ClassWiz_debutSlik virker MatchBox funksjonen: 
Youtube-Casio_MathBox

 

 

Tilbake til bloggen

Legg igjen en kommentar

Merk at kommentarer må godkjennes før de publiseres.