Om Skolehuset

Skolehuset er en avdeling av Norsk Mediatek som har levert skoleutstyr til hele landet siden 1988. Vi leverer alle typer lommeregnere for grunnskolen og vidergående skole fra kjente leverandører som Casio, Texas Instruments, Aurora med flere. Vi forhandler også mediateknisk utstyr og diverse skolemateriell. Skolehuset og Norsk Mediatek har sine kontorer på Røyneberg i Sola kommune. Vi fokuserer på enkelhet, rask ekspedisjon og landets beste priser. Vi ser frem til en hyggelig handel med deg.

Handle på vegne av skole eller bedrift?

Ta kontakt med oss på post@skolehuset.no for engrospriser eks. mva. Vi sender faktura eller elektronisk faktura (EHF) hvis ønskelig.

Hovedfokus:
1. Enkelt

Vi har et sterkt fokus på enkelhet i vår butikk. Det å finne de riktige hjelpemidlene til studier eller skolen skal gå raskst og effektivt, slik at du kan fokusere på andre ting enn å bla deg gjennom tunge varekataloger.

Aboutus1
2. Rask levering

Vi har de fleste varene på lager. Rask ekspedisjon er derfor en selvfølge. Kommer bestillingen før kl.17 blir ofte varene sendt samme dag. Er sendingen din liten, benytter vi oss gjerne av A-post, slik at du med stor sannsynlighet mottar varen dagen etter bestilling. (Gjelder Sør-Norge)

Aboutus3
3. Billig

Vi gjør det vi kan for å holde prisene nede på kjente merkevarer. Hvis du finner varer vi forhandler billigere andre steder vil vi gjerne høre om det.

Aboutus2

Skolehuset bygg

Skolehuset - En avdeling av Norsk Mediatek

Vi har siden 1988 levert skolemateriell og teknisk utstyr til hele landet. Enten du er elev, student eller privatkunde gleder vi oss til å handle med deg. Vi fokuserer på rask levering, enkelhet og best pris.

Skoleinnkjøp eller bedrift?

Vi ønsker å gi skolene best pris ved innkjøp. For priser eks. mva til skoleinnkjøp, institusjon eller bedrift handler du via Norsk Mediatek. Vi sender EHF-faktura hvis ønskelig.
Skolehuset notater

Notater fra Skolehuset (Kommer snart)

Vi skriver om realfag, teknologi, produkttester og mye mer. Sjekk også ut våre guider om hvordan får mest ut av din Raspberry Pi & Arduino.

Les notatene våre her.
Skolehuset kundeservice

Kundeservice

Chat med oss direkte eller send oss en e-post til post@skolehuset.no. Vi gleder oss til å svare på spørsmål eller hjelpe deg med produkter. Kundeservice-chatten finner du nederst til høyre.


Visa mastercard
E faktura

Skolehuset er en avdeling av Norsk Mediatek - 947 862 898 MVA.

© Skolehuset 2017 - Alle rettigheter.