Om Skolehuset

Skolehuset er en avdeling av Norsk Mediatek som har levert skoleutstyr til hele landet siden 1988. Vi leverer alle typer lommeregnere for grunnskolen og vidergående skole fra kjente leverandører som Casio, Texas Instruments, Aurora med flere. Vi forhandler også mediateknisk utstyr og diverse skolemateriell. Skolehuset og Norsk Mediatek har sine kontorer på Røyneberg i Sola kommune. Vi fokuserer på enkelhet, rask ekspedisjon og landets beste priser. Vi ser frem til en hyggelig handel med deg.

Handle på vegne av skole eller bedrift?

Ta kontakt med oss på post@skolehuset.no for engrospriser eks. mva. Vi sender faktura eller elektronisk faktura (EHF) hvis ønskelig.

Hovedfokus:
1. Enkelt

Vi har et sterkt fokus på enkelhet i vår butikk. Det å finne de riktige hjelpemidlene til studier eller skolen skal gå raskst og effektivt, slik at du kan fokusere på andre ting enn å bla deg gjennom tunge varekataloger.

Aboutus1
2. Rask levering

Vi har de fleste varene på lager. Rask ekspedisjon er derfor en selvfølge. Kommer bestillingen før kl.17 blir ofte varene sendt samme dag. Er sendingen din liten, benytter vi oss gjerne av A-post, slik at du med stor sannsynlighet mottar varen dagen etter bestilling. (Gjelder Sør-Norge)

Aboutus3
3. Billig

Vi gjør det vi kan for å holde prisene nede på kjente merkevarer. Hvis du finner varer vi forhandler billigere andre steder vil vi gjerne høre om det.

Aboutus2