Raspberry Pi og Microbit leveringstid

Raspberry Pi og Microbit leveringstid

20. jan 2022Skolehuset
Vi ser det nødvendig å flytte forventet leveringsdato for enkelte kodeprodukter

Hvis du venter på Raspberry Pi eller Microbit-produkter beklager vi på det sterkeste at du ikke har fått tilsendt ordren din enda. Vi har løpende dialog med både norske og utenlandske distributører, og prøver så godt vi kan å få sendt ut.

Her er siste nytt:

Raspberry Pi (4GB og 8GB)
Et større parti som ble bekreftet fra våre distributører tidlig i januar (derfor oppga vi forventet levering 31.januar) ser ut til å fremdeles være på hold. Vi må derfor endre forventet levering av Raspberry Pi til 28.februar 2022. Merk: Datoen er også et estimat. Det betyr at vi kan risikere å levere både før og etter.

Microbit V2 (Gjelder også Superbit)
Ang. Microbit er ny informasjon tilnærmet null, og vi må fremdeles ha tålmodighet. Vi må ta litt i for å ikke skape falske forhåpninger, og velger derfor å si estimert levering februar/mars 2022. Dere som har lagt inn bestilling ligger fremdeles fremst i køen.

Skulle det bli behov å endre på ordre du har liggende aktiv, så er det bare å ta kontakt. Det er også mulig å svare direkte på denne eposten. Tusen takk for forståelse og tålmodighet! 🤗

Vennlig hilsen 
Skolehuset Teamet 🦉

Produkter relatert til artikkelen:


Vi bruker informasjonskapsler (cookies). Du godtar dette ved å benytte sidene våre.