Hvordan komme i gang med bullet journal 🖋

Hvordan komme i gang med bullet journal 🖋

28. jan 2021Dorthe hos Skolehuset.no
Travel hverdag med mye å huske? Kreativ sjel som vil utfolde seg? Glad i å skrive, notere eller loggføre? Kanskje du skal prøve bullet journal? Den geniale boken som du kan du gjøre om til akkurat det du trenger i din hverdag. Du kan f.eks. bruke boken som kalender for å holde styr på alle avtalene dine.
 
Forslag på ukesoppsett med en uke pr. side.


Lag dine helt egne sider som inneholder alt det du trenger. Ukedager, helger, og felt for notater? Kun fantasien setter grenser for hva din kalender kan inneholde. Dersom du er av den kreative sorten kan du lage flotte oppslag for månedene, dekorere sidene og lage flotte tegninger. Enten du vil ha mye plass til det kreative slik som under, eller bare et lite område slik som over. Kanskje er det sånn at en måned føler du deg fargerik og leken, og en annen foretrekker et renere uttrykk. Hvis du vil holde ting litt mer ryddig og minimalistisk kan du gå for et enklere, rett design på sidene.

Forslag på ukesoppsett med tegning i midten.

Utfold kreativiteten i overgangene. Nytt år, ny måned, kanskje et nytt semester? En idé kan også være å klippe av deler av sidene som i eksempelet under. På denne måten er det lett å se starten på et nytt å®, en ny måned, eller bare en egen seksjon med spesielle notater.

Utklipp på noen av sidene lager et fint skille.


Kanskje har du oversikt over alle dagene, men trenger en plass å uttrykke deg? Fenomener som takknemlighets-logger, kreative dagbøker eller rutine-logger kan enkelt lages i en bullet journal. Igjen kan du velge din helt egne utforming, og bare ha med akkurat det man trenger. Søv, trening, eller humør kan enkelt skribles ned i et estetisk flott system akkurat slik du vil ha det.

Tegn og fargelegg. Her en humørskala i blåtoner.


Utform sidene til å reflektere årstider, høytider, feiringer eller humøret ditt! Under kan du se hvordan jeg har dekorert siden som viser uken min mor har bursdag!

Ukesoppsett laget rundt bursdager.

Eller hvordan jeg velger å pynte opp mot jul!

Ukesoppsett nær jul.

Ta litt tid for deg selv i en travel hverdag og gjør noe uten skjerm. Med uendelige muligheter vil en bullet journal være akkurat det du trenger!

Produkter brukt i denne bloggen:


Produkter relatert til artikkelen:


Vi bruker informasjonskapsler (cookies). Du godtar dette ved å benytte sidene våre.