Skolehuset Kreativer avdelingen for form, farge og strek. Her finner du også produkter med fokus på produktivitet.

FølgSkolehuset Kreativfor nyttig info og inspirasjon:

GIVEAWAYSog konkurranser nesten hver uke!

🎨 Akvarellmaling med vannbørste.

24. jun 2021Elisabeth hos Skolehuset.no
Har du lyst å prøve akvarellmaling, men er usikker hvor du skal begynne? Her hos oss i Skolehuset.no har vi komplette pakker med steg-for-steg instruksjon for akvarellmaling på lerret! I pakkene følger det med akvarellpenner med dobbeltupp, påfyllbar vannbørste, blandepalett, og to hvite sammenleggbare papplerret.

Komplett pakke og steg-for-steg instruksjon for sommerfuglmaling!


Viste du at det ikke bare er maling du kan blande med vann for å få akvarelleffekten? Tusjer, fargeblyanter og penner som er spesiallaget for akvarell vil også gi flotte graderinger og nye muligheter! Tusjer vil gi deg som nybegynner bedre kontroll på streken, og for deg som er mer erfaren vil en tusj åpne for nye effekter, både alene og i kombinasjon med maling.


Bruk akvarelltusjer eller fargeblyanter sammen med vann for å få akvarelleffekten.

For å få til blandingseffekten vil en påfyllbar vannbørste gi full kontroll på blandingsforholdet maling/vann. En vannbørste vil se ut som en penn gi deg samme kontroll på streken, men pennen har pensel i tuppen og slipper ut vann og blander maling på en veldig fin måte! Vi har flere sett som inneholder tusjer for maling og som kommer med inkludert vannbørste.

Husk det finnes ingen feil måte å male! Prøv deg fram så finner du den metoden og de materialene som passer best for deg!


Produkter brukt i denne artikkelen:

Tombow Akvarellsett med lerret.

Produkter og kampanjer som hører til artikkelen:

Vis alle bloggartikler fraSkolehuset Kreativ.For alle tema,klikk her.

Vi bruker informasjonskapsler (cookies). Du godtar dette ved å benytte sidene våre.